Listor / Livsmedel / Kalv kött kokt

Kalv kött kokt

Arakidonsyra: 0.1 g
Aska: 1.75 g
Avfall: 27.9 %
DHA: 0.01 g
DPA: 0.01 g
Energi: 775 kJ
EPA: 0.01 g
Fett: 9.85 g
Folat: 4.1 µg
Fosfor: 229.1 mg
Järn: 2.16 mg
Kalcium: 17.9 mg
Kalium: 263.1 mg
Kolesterol: 90.22 mg
Laurinsyra: 0.01 g
Linolensyra: 0.04 g
Linolsyra: 0.4 g
Magnesium: 25.6 mg
Myristinsyra: 0.27 g
Natrium: 268.5 mg
Niacin: 7.62 mg
Niacinekvivalenter: 12.05 mg
Oljesyra: 4 g
Palmitinsyra: 2.08 g
Palmitoljesyra: 0.3 g
Protein: 24.14 g
Retinol: 36.9 µg
Riboflavin: 0.14 mg
Salt: 0.68 g
Selen: 7.62 µg
Stearinsyra: 1.52 g
Summa enkelomättade fettsyror: 4.47 g
Summa fleromättade fettsyror: 0.65 g
Summa mättade fettsyror: 4.14 g
Tiamin: 0.05 mg
Vatten: 64.26 g
Vitamin A: 37.2 µg
Vitamin B12: 0.83 µg
Vitamin B6: 0.28 mg
Vitamin D: 0.3 µg
Vitamin E: 0.4 mg
Zink: 4.83 mg
β-Karoten: 5 µg

Avvikande statistik:
DHA är lägst av alla Livsmedel
DPA är lägst av alla Livsmedel
EPA är lägst av alla Livsmedel
Laurinsyra är lägst av alla Livsmedel