Listor / Livsmedel / Vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%

Vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4%

Arakidinsyra: 0.01 g
Aska: 1.5 g
Disackarider: 4.1 g
Energi: 1124 kJ
Fett: 2.4 g
Fettsyra: 0.01 g
Fibrer: 4 g
Folat: 36 µg
Fosfor: 241 mg
Fullkorn totalt: 19 g
Järn: 1 mg
Kalcium: 49 mg
Kalium: 268 mg
Kolesterol: 0.82 mg
Kolhydrater: 50.4 g
Linolensyra: 0.04 g
Linolsyra: 0.35 g
Magnesium: 93 mg
Monosackarider: 0.3 g
Myristinsyra: 0.01 g
Natrium: 484.5 mg
Niacin: 2.8 mg
Niacinekvivalenter: 4.23 mg
Oljesyra: 0.51 g
Palmitinsyra: 0.28 g
Palmitoljesyra: 0.01 g
Protein: 8.6 g
Retinol: 30.4 µg
Riboflavin: 0.1 mg
Sackaros: 0.1 g
Salt: 1.21 g
Selen: 1.43 µg
Sockerarter: 4.4 g
Stearinsyra: 0.08 g
Summa enkelomättade fettsyror: 0.57 g
Summa fleromättade fettsyror: 0.39 g
Summa mättade fettsyror: 0.4 g
Tiamin: 0.3 mg
Vatten: 33.1 g
Vitamin A: 30.4 µg
Vitamin B12: 0.2 µg
Vitamin B6: 0.14 mg
Vitamin D: 0.28 µg
Vitamin E: 0.15 mg
Zink: 2 mg

Avvikande statistik:
Arakidinsyra är lägst av alla Livsmedel
Fettsyra är lägst av alla Livsmedel
Myristinsyra är lägst av alla Livsmedel
Palmitoljesyra är lägst av alla Livsmedel