Listor / Livsmedel / Vitt bröd typ levain

Vitt bröd typ levain

Arakidinsyra: 0.01 g
Aska: 1.91 g
Disackarider: 1.6 g
Energi: 1043 kJ
Fett: 1.45 g
Fibrer: 2.52 g
Folat: 6.5 µg
Fosfor: 77 mg
Fullkorn totalt: 10 g
Jod: 1.8 µg
Järn: 0.77 mg
Kalcium: 12.6 mg
Kalium: 105 mg
Kolhydrater: 49.5 g
Koppar: 0.11 mg
Linolensyra: 0.09 g
Linolsyra: 0.23 g
Magnesium: 18.2 mg
Monosackarider: 0.16 g
Natrium: 525 mg
Niacin: 1.11 mg
Niacinekvivalenter: 2.4 mg
Oljesyra: 0.52 g
Palmitinsyra: 0.07 g
Protein: 7.52 g
Riboflavin: 0.05 mg
Salt: 1.31 g
Sockerarter: 1.8 g
Stearinsyra: 0.03 g
Stärkelse: 47.04 g
Summa enkelomättade fettsyror: 0.54 g
Summa fleromättade fettsyror: 0.32 g
Summa mättade fettsyror: 0.11 g
Tiamin: 0.4 mg
Vatten: 37.15 g
Vitamin B6: 0.32 mg
Vitamin E: 0.05 mg
Vitamin K: 0.4 µg
Zink: 0.58 mg

Avvikande statistik:
Arakidinsyra är lägst av alla Livsmedel