Listor / Livsmedel / Nöt högrev kokt

Nöt högrev kokt

Arakidinsyra: 0.01 g
Arakidonsyra: 0.04 g
Aska: 1.61 g
Avfall: 35.5 %
DPA: 0.03 g
Energi: 768 kJ
EPA: 0.03 g
Fett: 8.76 g
Folat: 4.4 µg
Fosfor: 209.7 mg
Jod: 26.7 µg
Järn: 3.28 mg
Kalcium: 8.6 mg
Kalium: 224.7 mg
Kolesterol: 76.39 mg
Koppar: 0.1 mg
Linolensyra: 0.08 g
Linolsyra: 0.29 g
Magnesium: 24.9 mg
Myristinsyra: 0.22 g
Natrium: 273.6 mg
Niacin: 5.71 mg
Niacinekvivalenter: 10.53 mg
Oljesyra: 3.25 g
Palmitinsyra: 1.97 g
Palmitoljesyra: 0.27 g
Protein: 26.13 g
Retinol: 8.8 µg
Riboflavin: 0.15 mg
Salt: 0.68 g
Selen: 7.73 µg
Stearinsyra: 1.48 g
Summa enkelomättade fettsyror: 3.67 g
Summa fleromättade fettsyror: 0.48 g
Summa mättade fettsyror: 4.05 g
Tiamin: 0.04 mg
Vatten: 63.87 g
Vitamin A: 12.3 µg
Vitamin B12: 0.95 µg
Vitamin B6: 0.17 mg
Vitamin D: 0.07 µg
Vitamin E: 0.88 mg
Zink: 8.93 mg
β-Karoten: 43 µg

Avvikande statistik:
Arakidinsyra är lägst av alla Livsmedel