Listor / Livsmedel / Vitling kokt

Vitling kokt

Arakidonsyra: 0.01 g
Aska: 2.33 g
Avfall: 66.5 %
DHA: 0.1 g
DPA: 0.01 g
Energi: 426 kJ
EPA: 0.05 g
Fett: 0.77 g
Folat: 13 µg
Fosfor: 234.4 mg
Järn: 0.39 mg
Kalcium: 65.1 mg
Kalium: 354.8 mg
Kolesterol: 63.9 mg
Linolsyra: 0.01 g
Magnesium: 30.9 mg
Myristinsyra: 0.01 g
Natrium: 379.5 mg
Niacin: 2.56 mg
Niacinekvivalenter: 6.85 mg
Oljesyra: 0.12 g
Palmitinsyra: 0.08 g
Palmitoljesyra: 0.03 g
Protein: 23.39 g
Retinol: 3.8 µg
Riboflavin: 0.04 mg
Salt: 0.96 g
Selen: 31.95 µg
Stearinsyra: 0.03 g
Summa enkelomättade fettsyror: 0.22 g
Summa fleromättade fettsyror: 0.19 g
Summa mättade fettsyror: 0.12 g
Tiamin: 0.05 mg
Vatten: 73.52 g
Vitamin A: 3.8 µg
Vitamin B12: 0.66 µg
Vitamin B6: 0.16 mg
Vitamin D: 0.72 µg
Vitamin E: 0.29 mg
Zink: 0.64 mg

Avvikande statistik:
Arakidonsyra är lägst av alla Livsmedel
DPA är lägst av alla Livsmedel
Linolsyra är lägst av alla Livsmedel
Myristinsyra är lägst av alla Livsmedel