Livsmedel |
β-Karoten ↓ |
Oxrulad nöt stekt | 58 µg |
Flytande margarin fett 82 % berikad typ Milda culinesse | 577 µg |
Levergryta m grönsaker fryst | 577 µg |
Broccoli kokt | 576 µg |
Orientalisk sås Uncle Ben | 573 µg |
Pizza m skaldjur skinka fryst | 570 µg |
Jordärtskockssoppa | 57 µg |
Kräm bär frukt ospec. | 57 µg |
Borsjtj rödbetssoppa | 569 µg |
Nöt lever gryta | 565 µg |
Persilja blad | 5600 µg |
Aprikoser konserv m juice | 560 µg |
Gräddfilssås kryddgrönt | 560 µg |
Mjukost smältost fett ca 16% | 56 µg |
Morötter stuvade | 5592 µg |
Vinbladsdolma m ris konserv | 557 µg |
Vaxbönor | 55 µg |
Gräddfil fett 12% | 55 µg |
Rhode Island sås | 546 µg |
Pastasås m tomat Findus | 546 µg |
Tomatsås italiensk | 544 µg |
Grönsaksblandning ärter morötter konserv m lag | 5400 µg |
Grönsakssoppa klar pulver tillagad | 54 µg |
Paella | 54 µg |
Skinksås | 54 µg |
Glasstrut fett ca 15% | 54 µg |
Äppelmos osötat el m sötmedel u energi | 54 µg |
Apelsinsaft konc berik | 54 µg |
Tropisk juice drickf | 54 µg |
Grönsaksblandning ärter majs paprika saltgurka fryst | 530 µg |
Leverstuvning fryst | 530 µg |
Leverstuvning hemlagad | 529 µg |
Torkade tomater i olja avrunna | 527 µg |
Tacosås | 526 µg |
Vol-au-vent m räkstuvning | 52 µg |
Tomat | 518 µg |
Bordsmargarin fett 59 % berikad typ Flora mellan | 513 µg |
Nöt rostbiff ugnsstekt | 51 µg |
Hjort korv rå | 51 µg |
Fisksoppa | 503 µg |
Mandarin konserv m lättsöt lag | 500 µg |
Hallon blåbär frysta | 50 µg |
Njursauté | 50 µg |
Kvarg färskost fett 1% Kesella lätt | 5 µg |
Margarinost fett 16% | 5 µg |
Margarinost fett 30% | 5 µg |
Hårt bröd vete vallmofrö fibrer 6% Wasa frukost | 5 µg |
Hårt bröd vete socker kanel fibrer ca 7% Wasa kanelknäcke | 5 µg |
Riskakor fullkorn solrosfrön majs fett 4% | 5 µg |
Höstpotatis rå | 5 µg |