Livsmedel |
Niacinekvivalenter ↓ |
Bulgur fullkorn kokt u salt | 2.7 mg |
Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 14% typ Rågi Wasa | 2.7 mg |
Mandelpotatis rå | 2.7 mg |
Senapssill u sås | 2.7 mg |
Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 14% Leksands Knäcke normalgräddat | 2.69 mg |
Potatiskroketter frysta uppvärmda | 2.69 mg |
Hårt bröd fullkorn råg kli fibrer ca 15% Siljans kraftknäcke | 2.68 mg |
Quorn svampprotein färs bitar filé | 2.68 mg |
Fläskpannkaka | 2.68 mg |
Paranötter | 2.68 mg |
Bondomelett | 2.67 mg |
Smörgåskex | 2.67 mg |
Fransk omelett grädde | 2.66 mg |
Råris fullkorn långkornigt kokt m salt | 2.66 mg |
Potatis kokt o stekt | 2.65 mg |
Ostkaka färskost | 2.65 mg |
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% Wasa husman | 2.64 mg |
Linsgroddar | 2.63 mg |
Äggvita | 2.63 mg |
Potatisgratäng lättmjölk mager ost | 2.62 mg |
Kåldolmar råa u sås frysta | 2.62 mg |
Vårrulle fryst värmd | 2.62 mg |
Rågsiktsbröd kavring fullkorn fibrer ca 7% | 2.61 mg |
Chili con carne | 2.61 mg |
Mjukost smältost fett ca 22% typ Den skrattande kon | 2.6 mg |
Smörgås typ sandwich räkor ägg sallad majonnäs | 2.6 mg |
Sojakorv konserv 15% fett | 2.6 mg |
Filodeg plattor | 2.6 mg |
Kvarg naturell fett 0,2% fett | 2.6 mg |
Röda linser torkade kokta m salt | 2.6 mg |
Pasta >50% fullkorn kokt m salt | 2.6 mg |
King Edward rå | 2.6 mg |
Blodpudding blodkorv tillagad | 2.6 mg |
Kvarg smaksatt m sötningsmedel | 2.6 mg |
Kvarg smaksatt m socker | 2.6 mg |
Cheese crackers ostkex | 2.59 mg |
Mesost fett 17% berik typ Fjällbrynt | 2.58 mg |
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% Wasa delikatess | 2.57 mg |
Fransk omelett vatten | 2.57 mg |
Spettekaka | 2.57 mg |
Potatisgratäng mjölk kaffegrädde ost hemlagad | 2.56 mg |
Ostkaka fett 9% | 2.56 mg |
Ostron konserv m lag | 2.54 mg |
Dadlar torkade | 2.53 mg |
Vårrulle värmd restaurang | 2.51 mg |
Cottage cheese färskost ananas apelsin fett 3% typ Keso (R) | 2.5 mg |
Rågbröd typ rallarhalvor fullkorn | 2.5 mg |
Bakad potatis m kycklingcurryröra sallad | 2.5 mg |
Potatisgratäng mjölk | 2.5 mg |
Palsternacka | 2.5 mg |