Sortera och sök: Namn Alkohol Arakidinsyra Arakidonsyra Aska Avfall DHA Disackarider DPA Energi EPA Fett Fettsyra Fibrer Folat Fosfor Fullkorn totalt Jod Järn Kalcium Kalium Kolesterol Kolhydrater Koppar Laurinsyra Linolensyra Linolsyra Magnesium Monosackarider Myristinsyra Natrium Niacin Niacinekvivalenter Oljesyra Palmitinsyra Palmitoljesyra Protein Retinol Riboflavin Sackaros Salt Selen Sockerarter Stearinsyra Stärkelse Summa enkelomättade fettsyror Summa fleromättade fettsyror Summa mättade fettsyror Tiamin Vatten Vitamin A Vitamin B12 Vitamin B6 Vitamin C Vitamin D Vitamin E Vitamin K Zink β-Karoten
Livsmedel | Avfall ↓ |
---|---|
Ostron | 91 % |
Gris fötter rå | 90 % |
Sushi olika sorter | 9.7 % |
Ratatouille | 9.1 % |
Nektarin | 9 % |
Lamm lever rå | 9 % |
Kräftor | 88 % |
Krabba kokt | 84 % |
Gris fläsk ben m kött kokt | 81.4 % |
Oxrulad nöt stekt | 8.9 % |
Nöt lever stekt | 8.9 % |
Fasan stekt | 8.8 % |
Potatissallad gräddfil majonnäs | 8.6 % |
Rödkålssallad m äpple | 8.4 % |
Mangold | 8 % |
Vattenkrasse | 8 % |
Ärtor morötter tillagade | 8 % |
Paradisäpplen | 8 % |
Päron | 8 % |
Äpple m skal | 8 % |
Röda körsbär surkörsbär konserv m medelsöt lag | 8 % |
Kalv lever rå | 8 % |
Gris lever rå | 8 % |
Nöt kalvlever tillagad | 8 % |
Kyckling lever tillagad | 8 % |
Gris lever tillagad | 8 % |
Gris fläsk lägg u svål kokt | 76.9 % |
Abborre kokt | 76.3 % |
Krabba blå rå | 73 % |
Hummer rå | 72 % |
Hummer konserv el kokt | 72 % |
Blåmusslor kokta m lag avrunna | 71 % |
Pilgrimsmusslor | 71 % |
Gris fläskben rå | 70 % |
Havskräftor | 70 % |
Sushi hälleflundra | 7.8 % |
Grönsaksgratäng | 7.6 % |
Pitepalt | 7.2 % |
Kantarell rå | 7.2 % |
Fänkål | 7 % |
Lök gul | 7 % |
Salladskål | 7 % |
Lök kokt | 7 % |
Aprikos | 7 % |
Kumquat | 7 % |
Nöt ytterlår rå | 7 % |
Makrillfilé varmrökt | 7 % |
Nöt lever rå | 7 % |
Fänkål kokt | 7 % |
Lök röd | 7 % |
Visar resultat 1-50 av 430.