Sortera och sök: Namn Alkohol Arakidinsyra Arakidonsyra Aska Avfall DHA Disackarider DPA Energi EPA Fett Fettsyra Fibrer Folat Fosfor Fullkorn totalt Jod Järn Kalcium Kalium Kolesterol Kolhydrater Koppar Laurinsyra Linolensyra Linolsyra Magnesium Monosackarider Myristinsyra Natrium Niacin Niacinekvivalenter Oljesyra Palmitinsyra Palmitoljesyra Protein Retinol Riboflavin Sackaros Salt Selen Sockerarter Stearinsyra Stärkelse Summa enkelomättade fettsyror Summa fleromättade fettsyror Summa mättade fettsyror Tiamin Vatten Vitamin A Vitamin B12 Vitamin B6 Vitamin C Vitamin D Vitamin E Vitamin K Zink β-Karoten
Livsmedel | Avfall ↑ |
---|---|
Granatäpple | 44 % |
Kycklingdelar kött m skinn marinerade | 44 % |
Gös rå | 44 % |
Majskolv fryst | 45 % |
Lake rå | 45 % |
Nöt oxbringa rimmad kokt | 45.5 % |
Regnbågslax inkokt | 45.7 % |
Makrill stekt | 46.1 % |
Strömming filé stekt | 46.3 % |
Sparris grön el vit | 47 % |
Citron | 47 % |
Gädda rå | 47 % |
Pekannötter | 47 % |
Makrill kokt | 47.2 % |
Vattenmelon | 48 % |
Ananas | 48 % |
Passionsfrukt | 48 % |
Kokosnöt | 48 % |
Noni fruktpuree | 48 % |
Nätmelon | 49 % |
Rödspätta rå | 49 % |
Rädisa | 5 % |
Gurka | 5 % |
Isbergssallat | 5 % |
Squash | 5 % |
Tranbär | 5 % |
Plommon konserv m medelsöt lag | 5 % |
Skinkröra | 5 % |
Champinjoner stekta u fett | 5.1 % |
Marängsviss hovdessert | 5.2 % |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 5.3 % |
Rabarberkräm | 5.7 % |
Apelsinsoppa | 5.8 % |
Kalv tunnbringa rå | 50 % |
Pistaschnötter | 50 % |
Sik kokt | 50.6 % |
Grapefrukt | 51 % |
Piggvar rå | 51 % |
Solrosfrön torkade | 51 % |
Strömming kokt | 51.4 % |
Kolja rå | 52 % |
Vitling rå | 52 % |
Paranötter | 52 % |
Kyckling bröst m skinn stekt | 52.9 % |
Lamm lägg rå | 53 % |
Kålrabbi | 54 % |
Honungsmelon | 54 % |
Småcitrusjuice färskpressad | 54 % |
Hasselnötter | 54 % |
Valnötter | 55 % |
Visar resultat 301-350 av 430.